Slider tekst

Al ruim 40 jaar een gerespecteerd bedrijf

Welkom op onze site. Wij zijn een niet merkgebonden garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot. Garage Jansen is al ruim 40 jaar een gerespecteerd bedrijf dat zich ook toelegt op andere merken. U kunt met uw auto bij ons terecht voor een totaal service pakket.

Lees meer Offerte aanvragen

Garagebedrijf Jansen logo
Garagebedrijf Jansen
Taxaties

Taxaties

Als niet-merkgebonden garagebedrijf voeren wij taxaties uit aan jonge auto’s en oldtimers van alle merken. Een taxatie geeft u een realistisch beeld van de waarde van uw voertuig. Dit is niet alleen van belang voor uzelf, maar ook voor de verzekering en de bijtelling. Weet vanaf nu ook wat uw auto waard is en kom met ons in contact. 

Al onze bevindingen worden overzichtelijk vastgelegd in een taxatierapport. Het dient om in geval van diefstal, schade of restauratie een realistische vergoeding te krijgen van uw autoverzekeraar. We raden u aan de polisvoorwaarden van uw autoverzekering door te nemen om te kijken hoelang het door ons verstrekte rapport geldig is. 

Taxatie op locatie of in onze werkplaats  

Wij begrijpen dat gemak en flexibiliteit van groot belang zijn voor onze klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw auto bij u op locatie te taxeren. Als u echter de voorkeur geeft aan een grondige inspectie, nodigen we u graag uit in onze werkplaats. Hier kan uw auto op de brug worden geplaatst voor een gedetailleerd onderzoek. Zo zorgen we ervoor dat elke taxatie nauwkeurig en op maat is, ongeacht waar deze plaatsvindt. 

Technische inspectie oldtimer 

Hoewel voor een oldtimer een APK niet meer nodig is, kan het wel gewenst zijn om door ons een technische inspectie aan uw klassieke auto te laten uitvoeren. Aan de hand hiervan kunnen we u van een passend onderhoudsadvies voorzien. Het is ook mogelijk om deze technische inspectie te combineren met een taxatie. Echter, het is belangrijk op te merken dat taxaties van een oldtimer enkel in onze werkplaats kan worden uitgevoerd om de meest accurate waardebepaling te garanderen. 

Jonge auto laten taxeren 

Ook als eigenaar van een youngtimer is het laten taxeren van uw jonge auto een goede investering. Een nauwkeurige waardebepaling is niet alleen cruciaal bij schade, maar speelt ook een belangrijke rol bij de bijtelling bij de Belastingdienst. Een correcte en actuele taxatiewaarde zorgt ervoor dat u niet te veel bijtelling betaalt. 

Met een door ons opgesteld taxatierapport van uw jonge auto kan uw verzekeraar niet anders dan de juiste dagwaarde toepassen. Alle reden om nu een gratis offerte bij ons aan te vragen of het contactformulier in te vullen.  

Garagebedrijf Jansen logo
Garagebedrijf Jansen

© Garagebedrijf Jansen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy

Designpro.nl | Z-IM.nl