Slider tekst

Al ruim 40 jaar een gerespecteerd bedrijf

Welkom op onze site. Wij zijn een niet merkgebonden garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot. Garage Jansen is al ruim 40 jaar een gerespecteerd bedrijf dat zich ook toelegt op andere merken. U kunt met uw auto bij ons terecht voor een totaal service pakket.

Lees meer Offerte aanvragen

Garagebedrijf Jansen logo
Garagebedrijf Jansen
APK Keuringen

APK keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het Milieu. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto of bedrijfswagen, jaarlijks laten keuren. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.

Regelmatig controle en onderhoud van uw auto blijft dus belangrijk. Indien wij uw auto mogen keuren zouden wij het fijn vinden als u hiervoor een afspraak maakt.

Als uw auto niet voldoet aan de keuringseisen, overleggen wij altijd eerst met u wat er gerepareerd moet worden en wat dit gaat kosten, voordat wij tot daadwerkelijke reparatie overgaan.

Belangrijke kenmerken voor ons bedrijf zijn dan ook onze klantvriendelijkheid, hoge kwaliteit en service.

Garagebedrijf Jansen logo
Garagebedrijf Jansen

© Garagebedrijf Jansen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy

Designpro.nl | Z-IM.nl